Update

31 maj, 2017

Ja, var ska jag börja?
Simning kanske. Har fått ihop ett par pass i öppet vatten, ihop med Ronny. Känns rätt OK, nu fattar kroppen att det är längre än 25 meter. Känns rätt lugnt inför Uppsala.

Cykeln går också framåt. Tror jag. Sen mon cykeldator la ner för en tid sen vet jag inte hur hårt jag trampar och löpdatorn Pernilla är inte helt sanningsenlig, puls-kurvan far lite för mycket för att den ska stämma
 Men känslan är bra.

Löpningen går också framåt; satte ett litet personbästa i helgen, 5 km på 20:50, ca 13-15 sekunder snabbare än tidigare. Intressant är att det var på ett brickpass där jag kom direkt från cykelintervaller.

Sammantaget ser det ganska bra ut inför Uppsala nästa helg om jag inte har otur med sjukdom eller så. Just idag hoppade jag över ett tävlingsintensivt pass till förmån av en hundpromenad pga lättare förkylningskänslor.

Jag känner att jag hittills följt träningen ganska bra och följt planen. Första, och enda, avsiktliga avsteget från stigen blir på söndag när jag ska göra mitt livs första, riktiga swimrunpass ihop med min teamkompis Ronny, Nina (med VM-ambitioner) och Magnus med tävlingspartner (redan klara för VM).
Blir en rejäl genomkörare och det sista jobbiga passet inför Uppsala, efter det är det bara lite fart-träning sista veckan.

Det var faktiskt min fru som tyckte jag skulle ut på Swunrun-äventyr istället för att följa planen. "Det är väl viktigare att det är kul än att följa ett program?"
Njaej, inte en vecka innan träning egentligen men jag lär ändå inte vinna Uppsala och så länge jag inte skadar mig påverkar det nog inte alltför mycket.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!