Vårruset utan leende!

2 juni, 2017

Nu är då årets andra lopp genomfört. Tisdagen den 30 maj var det dags för Vårruset i Gävle. Det var en regnig dag då det regnade ända fram tills det var dags för starten. Då slutade det regna och det var en befrielse att springa efter regnet. Det hade ju varit varmt i många dagar men jag föredrar ju att springa när det inte är solsken så mig hade det inte gjort något om det fortsatt att regna. Det som blir ett problem vid loppen är att vi måste vänta innan vi får starta och då hinner man bli både blöt och kall. Att springa i regn i sig är helt ok så länge jag inte måste stå still.

Jag vet inte hur många jag har sprungit men jag vet att jag sprang även på den tiden jag var rökare (!!!) och jag slutade röka 2003 så det har nog blivit en del Vårrus genom åren. Det är ganska roligt även om du inte springer tillsammans med andra och fikar efteråt.

I år var det första gången jag sprang utan ett leende (tror jag i alla fall) Jag har ju försökt att le när jag springer sedan jag fick en kommentar om att löpare aldrig ler så då kan det inte vara roligt att löpa! Det gick ju det också men det är mycket roligare att springa med ett leende måste jag erkänna. Jag kommer alltid springa med ett leende hädanefter och det oavsett hur jag mår för jag är övertygad om att om jag inte mår bra men ler så mår jag mycket bättre bara av att le. Tankens kraft är stor och ibland kan det vara bra att bestämma sig för att tänka på ett annat sätt än vanligt även om det är oerhört svårt då vi tänker många tankar en dag och säkert mer än 90 % är tankar som vi redan tänkt en gång (eller flera)

Veckans utmaning: Att tänka om, tänka nytt för att känna annorlunda!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!