Mot Uppsala

9 juni, 2017

Iallafall imorgon.
Imorrn förmiddag nån gång åker jag och familjen mot Uppsala för att plocka ut startbevis och kolla simbanan, löpbanan och växlingsområdet innan färden går vidare mot svärföräldrarna där vi bor över natten, dryga 30 minuter från Uppsala.

Sista träningen är gjord, väskan är packad och dubbel(och trippel)kollad, cykeln är nytvättad och oljad och benen är rakade.
Yep, vad gör man inte för att spara in 40-60 teoretiska sekunder? Sen kan man ju hoppas våtdräkten åker av fortare i T1 också men det har nog inget stöd i forskningen.
Enligt cykelnestor Jimmy Hoffa spelar skägg ingen större roll alls så det är kvar #mycketmerhåriansiktetänpåbenen.
Passar i förväg på att be om ursäkt till publik och medtävlare som på söndag kommer bli bländade av mina lår, tyvärr inte av prestation, utan av bevis från den kalla vår vi haft.

Jag kollade förra årets resultat från motionsklassen och det som står ut är att cykeltiderna inte var jättebra. Simningen hos de flesta var 23-27 minuter och det var många sub40-löpare men de bästa cykeltiderna var runt 1:09 vilket tyder på svår cykling. Jag hoppas det passar mig, enligt ban-kartan ser det ut att kunna bli 40 km intervaller och eftersom jag gjort väldigt få time-trials men däremot intervallpass... Mm, vi får se.

Målet är som sagt under 2:15, det känns väldigt högt satt. Men stämmer allt så kanske kanske...

Den spända, nervösa känslan som jag längtat efter hela våren börjar äntligen infinna sig.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!