Lite Update

4 juli, 2017

Ja, var väl dags för en liten update. Egentligen har det inte hänt så mycket. Snabbt sammanfattat sen Uppsala Tri går löpningen bra, simningen är i form av Swimrun och tempocykeln är orörd.

Löpningen har nog faktiskt aldrig varit såhär bra. Ungefär 8 mil på 10 dagar helt utan krångel, det mesta i lugnt tempo med lite inslag av fartlek eller Swimrun. Kroppen har svarat bra.

Just idag är jag rätt trött. Dagens träning blev ca 1 mil styrkelöp. Aslan var med och jävligt osugen. Så jag drog honom hela vägen. Vem behöver backar för att öva styrka?

Men kanske har det blivit lite för mycket av det roliga ändå.

Nåväl. Jag har några dagar på mig att vila upp mig utan att slappa ner mig, på lördag är det ju dags för Kolmårdsmaran. Så långt har jag inte förflyttat mig sen Ironman. Förhoppningsvis kan jag ju springa hela, eller iallafall så långt konditionen räcker, den här gången.

Jag har inget tidsmål. Dels så är jag egentligen inte tränad för en mara och dels är den ju i skogen i kuperad terräng så jag har inte en aning om vad som kan vara rimligt.

Springa förnuftigt så länge jag orkar heöt enkelt. Borde gå på knappa 5 timmar, kanske lite mindre. Kanske lite mer om jag väggar.

Vi får se.

Två pass kvar innan: ett swimrun imorrn med Ronny och ett lätt, kort och lugnt på torsdag om det känns bra.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!