Ny motivation!

12 augusti, 2017

Vart tog semestern vägen? Har lite svårt att ta in att de är sista semesterdagen imorgon…  

Förra sommaren målade vi om halva huset, i år var de dags att göra resten. Nu är de nästan helt klart och förutom 5 dagar då vi var i Jämtland har jag grejat på huset varje dag hela semestern!! Som tur är har vädret inte varit så där jätte bra, så egentligen har de inte spelat nån roll, men just de där att få vara ledig.. så blev de inte för mig i år! Nästa år har vi inge stora projekt planerade, dessutom kan jag ta längre semester än i år och då hoppas jag kunna njuta mer än de blev detta året.

I allt detta målandet har jag inte haft energi för att orka träna, jag har totalt legat av mig! Har varit på gymmet en gång på hela sommaren, jag är verkligen tillbaka på ruta ett! Jag har inte heller haft nån lust eller motivation till att träna, men jag har försökt ta de med ro, nån gång vänder de ju igen.

Ville hitta lite ny motivation för att komma igång igen och har bestämt mig för att prova yoga! De är något jag aldrig har testat eller ens varit intresserad av, men nu har jag bestämt mig för att testa. Har lånat några böcker i ämnet samt kollat upp appar och fastnade för Nike+. Tanken är att jag ska komma igång med träningen igen nästa vecka när allt återgår till de normala. Funderar också på att testa lite barfotalöpning, nu är de snart ett år sen jag sprang sönder foten på maratonloppet och jag vill igång och springa igen! Att jag inte rört mig så mycket den senaste månaden kanske är positivt för min fot, har inte utsatt den för så mycket när jag bara stått och målat eller skrapat, jag hoppas i alla fall de. Löpning är fortfarande min favoritsport, enkelheten i de och de känns riktigt segt att inte kunna springa!! 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!