Livet svägningar

8 november, 2017

Jag är visst en värdelös bloggare, låter de gå månader mellan varje inlägg.. Har ju skrivit tidigare om de ”projekt” jag kom med i förra året i november, jobbat 50%, pluggat 50% och de har blivit på tok för mycket. Hela året har faktiskt varit jättejobbigt, jag har tappat bort mig själv nånstans på vägen, har inte haft nåt liv, ingen ork eller energi över för att göra sådant jag tycker är roligt, så som träna och umgås med kompisar. Har istället suttit hemma och tyckt synd om mig själv, ätit mycket skräpmat och hängt framför Netflix om jag haft lediga stunder mellan alla inlämningar och arbete. Från att förra året antagligen varit i mitt livs bästa form till att närma mig min sämsta form. På ett år har jag ätit upp mig minst 12 kg, jag slutade väga mig sen, för de gör mig bara deprimerad.

När jag nu bara hade ett par jeans kvar som går på, dock sitter dom på så hårt att man bara vill slita av sig dem, samt att jag konstant mått dåligt både psykiskt av dallret samtidigt som jag haft riktigt ont i magen var de dags att göra nåt.

För nån månad sen började jag träna mer regelbundet igen, men jag har kört lite lugnare, mycket bodybalance pass och lite yoga, nåt spinningpass och cxworxs pass här och där och just nu passar de mig bra. Har också tagit tag i kosten, måste vända detta och just nu känns de som jag är på gång. Har blivit sjukskriven på 50% några veckor för att hitta tillbaka och de känns redan lite bättre, så nu rider jag på den vågen och hoppas kunna vända tillbaka detta på rätt väg. Att vara så här slö, lenergilös och tillbakadragen är inte jag, jag vill hitta tillbaka till mig själv, mitt sunda liv och glädjen till att träna!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!