Blåslagen!

23 november, 2017

Efter en helg med soffhäng och vila började den nya veckan bra med träning på gym och löpning. Sen kom snön!!! Jag visste att det var en vattenpöl precis innan entrédörren till kontoret men det förträngde jag när snön kom. Pölen hade hunnit frysa till en isbana och med lite pudersnö på det och jag som inte var uppmärksam, då kunde det bara sluta på ett sätt. På rumpan!

Jag flög som en vante och slog främst armbågen men även ryggen. Som tur var slog jag inte i huvudet. Armbågen har jag fortfarande ont i. Efter några dagars vila var jag sugen på att träna igen och valde att åka till karateträningen i lördags. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte mer än att jag tycker att det är roligt att träna tillsammans med andra och att det är skönt att komma upp på lördagen och träna tidigt för då har jag hela dagen kvar och träningen är avklarad. Efter det passet var jag om möjligt ännu mer stel och öm. Jag var inte blåslagen men väl så stel och öm i muskler som jag inte visste/trodde att jag hade.

Nu är jag fit for fight igen och helgen får vikas åt långlöpning för nu  var det länge sedan. Ska jag kunna springa drygt tre mil i terräng innan midsommar måste jag börja nu. Jag har ju ett mål men det är så långt tid dit så jag måste ha delmål med belöning när de är uppnådda. Belöningen får bli en ny handväska och jag ska kanske ha många delmål så jag kan få många handväskor:)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!