Semester!!!

20 december, 2017

Förra veckan hade jag ju tänkt att jag skulle komma ut på en löprunda varje dag, kort eller lång och så skulle veckan avslutas med ett långpass men livet vill ju inte alltid det du vill. Jag blev sjuk och fick feber för första gången sedan 1995 och var hemma från arbetet en dag för första gången sedan 1987. Nu arbetade jag även om jag var hemma men det blev inte några löprundor, pass på gymmet eller något annat.

Nu börjar jag piggna till och har semester i några dagar och då både hinner och vill jag träna. Jag brukar ju alltid träna extra mycket på semestern men den här gången börjar jag med en vilodag(!) eftersom jag ska åka till Uppsala och träffa tidigare personal. Vissa människor kommer in i ditt liv av en slump känns det som och så visar det sig att de blir väldigt betydelsefulla. Tänk hur det kan vara! Som tidigare lärare, och alla som många andra lärare, har ju jag varit en sådan person i andra människors liv också. Det är en häftig känsla.

Att det är jul och nyår spelar inte någon som helst roll för mig när det gäller träningen. En röd dag är som vilken dag som helst förutom att den, genom att vara röd i kalendern, ger mig en ledig dag utan att behöva ta ut semester.

Veckans utmaning får bli det som det var tänkt förra veckan men som febern satte stopp för: Ut och spring varje dag och ett långpass men kanske inte på söndag:)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!