På benen igen!

28 december, 2017

Det känns skönt att kunna skriva att jag är "på benen" igen när det gäller löpningen. Det var en längre sammanhållen ledighet som krävdes. (Och att jag inte längre är sjuk)

Semester innebär för mig att det blir extra mycket träning och det har blivit både gym och löpning. På juldagen var jag på gymmet och passade på att springa på löpbandet men jag insåg hur oerhört trist det är om jag jämför med en löptur ute även om det kändes ok då eftersom det var riktigt "grisväder" ute. Annandagen var det inte heller bra väder. Det regnade småspik men det gjorde absolut ingenting att springa ute i det vädret. Jag är ju en vinterlöpare ut i fingerspetsarna, eller egentligen allt utom en sommarlöpare för jag har svårt med värmen. Nu var det ju inte något problem förra sommaren för det var aldrig varmt då men det är en annan tråkig historia och glömd nu. Nu får jag se fram emot nästa sommar och hoppas på bättre väder.

Mitt mål är fortfarande att jag ska kunna springa samtliga löpspår, i en följd, i Hemlinby friluftsområde. Det blir en lång runda då det finns ett milspår, 6 km, 5 km, 3 km, 2,5 km och 2 km. Några av dessa har vissa delar av banan gemensam så det gäller att välja ordningsföljden på ett sätt som gör att det blir lite variation och inte samma delar direkt efter varandra. Börjar med milen för den är roligast. Spännande ska det bli och jag hoppas verkligen att jag fixar det! 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!