Jaa, det gick!! !(att springa:)

4 februari, 2018

Jaa, det gick att löpträna idag! Första träningspasset överhuvudtaget sedan jag skadade högerfoten på karateträningen en lördag för tre veckor sedan.

Vintern och snön kom ju till oss i veckan och inga tåg/bussar har gått till arbetet p g a dåligt väder. Idag var det sol och - 6 grader. Då jag inte har löptränat på flera veckor bestämde jag mig för att hoppa över långpasset som jag annars kör på söndagar. Jag valde att springa i Boulognerskogen som det är några hundra meter till. Jag blev mäkta imponerad över våra snöröjare för alla små stigar var plogade. Inte dåligt jobbat med tanke på mängden snö som kommit och att det inte är slut än.

Efter att ha avstått löpning så lång tid sprang jag i ett lyckorus. Tänk att äntligen få komma ut och springa. Snön och solen gjorde inte saken sämre. Det kändes inte något heller i foten vilket gör att det bara är att fortsätta. Jag har långt kvar innan jag kan springa samtliga slingor i Hemlingby men det är viktigt att ha ett långsiktigt mål, högt satt men som är helt realistiskt. Drygt tre mil är ju inte omöjligt, haha. Tänk om jag vetat detta för några år sedan, innan jag börjad löpträna.

Nu ska jag fundera över vad jag ska ge min som belöning när målet är uppnått!!! (Och det ska det vara innan Midnattsloppet i Stockholm i augusti.)

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!