Ibland går det fort!

12 mars, 2018

Ibland går det verkligen fort. För min del gäller det inte i löpspåret utan i livet utanför. På en vecka har det hänt så oerhört mycket även om tankarna har funnits lite längre. Jag har valt att byta arbete och kanske även bransch och det utan att jag har fått ett nytt. Vissa saker är bara rätt att göra och jag vet att detta är rätt. Jag vet vad jag ska tänka på under löpturerna i alla fall.

Detta är ett val av mig medan många andra människors liv förändras på en sekund och det utan att de valt det. Jag är lyckligt lottad som kunde göra detta val själv.

Min veckoträning kommer också att förändras då jag helt plötsligt inte har den ordinarie karateträningen på lördagar. Även detta gick oerhört fort men det är säkert fler än jag som behöver förändra i livet. Oerhört tråkigt tycker jag men livet kommer emellan ibland och då är det så. Det blir ytterligare en dag att träna löpning på bara.

Det som då inte går fort, i alla fall känns det så nu, är vårens ankomst. Det kom ännu mer snö idag och som så många gånger förr funderar jag över hur all snö ska kunna försvinna innan midsommar samtidigt vet jag ju att det gör det. Det går också oerhört fort när det väl kommer igång.

Målet att springa samtliga spår i Hemlinby vid ett och samma tillfälle känns långt borta ( i tid) men snart är det Midnattsloppet så det är bara att börja med det målet lite mer strukturerat. När jag har ett mål, och det oavsett hur långt borta det är, och en väg dit kan jag vara oerhört fokuserad för jag vill alltid nå mina mål och det på gott och ont.

Mina löprundor just nu är beroende av vilket väder det är och så går det inte att ha i längden. Jag giller dessutom att springa i snö och oväder, allt är bättre än sol och värme så jag ska kanske storsatsa nu innan solen kommer!!!

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!