Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen!

7 april, 2018

… och dom slantarna brände jag direkt på att anmäla mig till tre lopp och köpa två par nya skor. Mina gamla dojor upplöstes i molekyler över en natt, bokstavligt talat, och en smärre skokris uppstod eftersom jag i princip bara använder ett par skor. För att förhindra att detta händer igen får jag väl börja ha fler par att rotera mellan.

Vilket par som är fulast är omöjligt att avgöra men jag skyller på att det var rea på nätet. Jag kommer inte att undvika lerpölar om man säger så…

 

Nu är jag alltså anmäld till Stockholm marathon, Stockholm Triathlon och Lidingöloppet, dessutom siktar jag på att köra en del mindre lopp under våren, Kungsholmen runt, Stockholms brantaste och Stockholm trail t.ex. Jag är också sugen på att köra en halvironman i Jönköping när jag ändå är i farten men där kostar en start 3000 spänn så jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Så det är hög tid att skruva upp träningsdosen nu. Slut på vinterjoggandet - dags att börja vårrusa. I väntan på att kung Bore ska släppa sitt grepp om Nackareservatet sprang jag en tur i morse som jag har spanat in ett tag: ut till Vårberg med tunnelbanan och så löpning tillbaka hem längs Mälaren:

Hade hoppats på ett högre tempo men isfläckar, slitna ben och några navigeringsmissar satte käppar i hjulet. Det blev 4.34 min/km i snitt över 23 km.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!