Lite ny motivation, samt motgångar..

2 juli, 2018

De går framåt, sakta med säkert, igår var jag ute på en runda, 6 km blev de och de är de längsta jag sprungit sen efter att jag sprang sönder foten för snart 2 år sen. Igår var också första gången som löprundan inte konstant kändes som en nära döden upplevelse! Så de känns väl som att jag gjort lite framsteg ändå. De har känts så pass bra att jag faktiskt anmält mig till två lopp! Först blir de Midnattsloppet i Göteborg i augusti, därefter blir de en tur upp till Stockholm för att springa Stockholm halvmaraton! Jag hoppas verkligen att jag inte tar i för mycket med de här, så de slutar i mer skador, men jag har ju tagit de jättelugnt hela året för att långsamt komma tillbaka, så de borde funka! Blir ju lite roligare att träna när man har ett lopp att se fram emot!

Vad som inte går bra just nu är mitt PT-projekt.. de är verkligen skit tråkigt att styrketräna, jag tränade på bra i början, men jag kände inga som helst resultat, kände inte att jag blev starkare eller att de var läge att byta till tyngre vikter, kändes som jag bara stod och harvade med samma vikter och övningar i evigheter utan resultat, så jag slutade.. För ett tag sen laddade jag ner en app, en 30 dagars utmaning, man ska träna lite varje dag 6 dagar i veckan, de tar mellan 15 och 20 minuter och jag har nu kommit halvvägs. Jag har fuskat så mycket med kosten också under denna period, så jag har väl inte känt nån skillnad genom att använda appen heller, men de är något annat i alla fall. Jag får ständigt kämpa med mig själv och de är verkligen skitjobbigt just nu!

De är bara två månader kvar nu på PT-projektet och de känns verkligen som jag misslyckats totalt, alla pengar i sjön.. Måste erkänna att jag trodde projektet skulle se annorlunda ut, att man skulle få mer hjälp, mer pepp, mer engagemang från deras sida. Hade jag klarat av att följa en diet och ett träningsprogram helt själv hade jag ju knappast behövt anmäla mig till ett dyrt PT-projekt. Jag tackade faktiskt nej först, ångrar att jag inte stod på mig, hade varit mycket bättre om jag köpt PT-timmar på mitt gym och gått dit varje vecka och träffat en människa, de hade antagligen gett mycket mer än att köra detta själv på distans, så de blev en dyr läxa!

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!