Nu mer aktiv - Team Meraktiv

9 oktober, 2018

En del av nästa års planering börjar ordna till sig.

Team Meraktiv har precis kommit igång. Hela projektet är väldigt mycket i sin linda och det är väldigt oklart var det landar eller vilken omfattning.

MerAktiv är ju det nyköpingsbaserade Eventföretaget, drivet av Tobias Kjell, som stått för Nyköpings swimrun, Sörmlandskustens swimrun och Nyköping Winter trail. Dessutom samarbetspartner till Stigtomtaloppet, diabetesloppet och många andra idrottsliga arrangemang i Nyköping med omnejd, dessutom olika företagsevent och mindre aktiviteter för allmänheten som SUP-träffar och kajakutflykter.

Min egen insats i ovanstående evenemang har varit nära på obefintliga. Jag sprang diabetesloppet ihop med min som för snart ett år sedan men övriga arrangemang har missats pga skada, sjukdom eller tidsbrist.
Har dock en liten del i Winter trail då jag gav bort min startplats och därmed min sjukt snabba nummerlapp till Ronny som slutade tvåa bakom omöjliga Jonas Engström (Just Jonas fick sedan min snabba nummertatuering på Ångaloppet där dessa herrar ihop kom 5a. Konstigt att mina nummer alltid är snabba just den tävlingen när jag ger bort dem…).

Vad min insats till Team MerAktiv kommer bestå i återstår att avslöja och också att fundera på. Ett ökat engagemang på Instagramkontot #ettsnabbarejag borde kunna skönjas och även denna blogg, som ju är inne i en produktiv fas, borde berätta om projektets utformning så småningom.

För att vara lite torr kan det väl skrivas att det inte är några enorma projekt Team Meraktiv har att utlova utan en kul grej i den grå träningsvardagen för att hålla motivationen igång.

Jag hoppas det finns en bild på en väldigt snabb Meraktiv-mössa och en mindre snabb löpare inuti den nånstans på bloggen. Skulle tekniken inte funka finns bilden på mitt instagramkontot #ettsnabbarejag

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!