Det går väl över!!!

12 mars, 2019

Jag vet inte hur många veckor mitt högra ben har varit skadat. Skadan/smärtan har flyttat på sig och förändrats under dessa veckor. Just nu är det knät som spökar men det var det inte de första veckorna utan då var det knävecket. Nu tillhör jag den generation som resonerar som att det går väl över om ett tag. Ingen idé att söka hjälp när det ändå går över. Lite smärta får du lära dig leva med, eller?

Nu har det inte gått över och då gör jag som så många andra gör, googlar för att se vad det kan vara. Det är ju livsfarligt för till slut har man ju alla fel, lika bra att tacka för sig direkt nästan. Det måste vara fruktansvärt att vara läkare i dessa dagar då många patienter "vet" vad de har för fel och vilken behandling de ska ha dessutom:)

Det går ju inte att sluta helt med träningen även om jag har smärtor och jag får lida för det efter ett pass. Det var karateläger i helgen och att träna karate utan ett fungerande ben är inte lätt även om det värsta var att sitta ned och hälsa. Det är svårt när det inte går att böja benet.

På gymmet blir det mycket överkroppsträning nu men det blir lite tråkigt det också i längden och att träna bara vänster ben har inte känts så inspirerande även om jag måste fundera på det nu.

Löpträningen har nästan helt övergått till promenader även om det blir minst ett löppass i veckan och det oavsett smärtan. Det går ganska bra att springa för smärtan kommer efteråt. Några intervaller är det inte tal om men det kan jag göra sen.

Jag antar att smärtan går över även om det just nu gör så ont att jag gråter samtidigt som jag skriver. Gråter av smärta och försöker skriva för att distrahera mig från att tänka på den. Nåja, det går väl över det också. Tårarna alltså. Håll i håll ut!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!