Äntligen!!!

14 april, 2019

Idag kom äntligen jag iväg till Hemlingby friluftsområdet. Ett av mina mål i år är ju att springa samtliga spår där vid ett och samma tillfälle och det blir då drygt 3 mil. Det kommer att bli i slutet av sommaren som jag försöker mig på det. Det har snöat och varit sol om vartannat de senaste veckorna men när jag vaknade idag var det strålande sol och då var det inte något att fundera över längre. Det var äntligen dags att åka till Hemblingby.

Bor du som jag, mitt inne i staden, men med några hundra meter till Boulognerskogen som är en underbar plats att vara i och löpträna i är det ibland svårt att sätta mig i bilen för att åka till Hemlingby men när det väl är gjort ångrar jag det aldrig. Att springa i terrängspåret är aldrig fel. I dag blev det 5:an där de två första kilometerna är samma som milen. Det gick att springa nästan hela tiden. Ibland fick jag välja mellan snö och halka i spåret eller lera vid sidan om och det var inte något svårt val. Lite skit har ingen dött av. Det var värre när det var vatten, djupt vatten, eller snö i spåret. Då fick det bli spåret med viss risk för att halka men det gick bra.

Nästa vecka är det påsk vilket innebär att jag har fyra dagars ledigt och då blir det fler pass i Hemlingby. Då ska jag försöka mig på att springa milen och hoppas att det inte är allt för mycket snö kvar. Det går ju att springa 5:an flera gånger men det är alltid roligare att börja med milen och sen lägga på fler spår. Det sägs att det ska bli sol i veckan så då försvinner kanske resten av snön. Hoppas verkligen det för nu vill jag ha vår.  

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!