Just do it!!!

31 maj, 2019

Jag har blivit oerhört duktig på att komma ut och iväg på träningen när jag har bestämt mig för att träna. Ibland kan det bli gym istället för löpning eller tvärtom men det har varit helt ok för det är huvudsaken att jag verkligen kommer iväg tycker jag. Jag tänker att det är bättre att komma iväg och göra någonting istället för ingenting. Just do it!!! På med träningskläderna och ge sig iväg har blivit relativt lätt.

Det jag skulle vilja är att det skulle gå lika lätt att verkligen göra det jag har planerat och inte bara komma iväg. Har jag planerat att springa milen i Hemlingbyspåret vill jag gärna göra det och inte känna efter och springa 6:an eller 5:an för att jag inte orkar/vill idag. Om det är så att jag inte orkar eller vill springa milen får jag väl gå om jag inte orkar. Jag vill ha samma inställning till att verkligen göra det jag planerat som jag har till att göra något. Just do it!!!

På tisdag nästa vecka, 4 juni, är det Vårruset i Gävle och det är ju ett lopp som bara ska genomföras. Just do it! Problemet där är att det är helt omöjligt att hålla igen i början. Det är alltid någon som jag bara måste springa om, en till och en till. Kilometertiden de första två kilometerna är inte att leka med. Tyvärr blir jag oerhört trött sista kilometern men vad gör väl det. I mål ska man och i mål kommer man.

Nu är frågan om jag ska anmäla mig till Midnattsloppet och/eller Lidingöloppet? Får jag ett arbete till hösten så jag får en inkomst ska jag nog anmäla mig till båda två. Det är roligt att ha något att se fram emot. Mitt drömarbete är just nu ledigt och finns i platsjournalen så det är bara att hoppas

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!