Beach 2.0

4 juli, 2019

Jag är en person som via Facebook har börjat springa på alla aftnar, d v s midsommarafton, julafton o s v. Det dokumenteras i Facebook och då vi är många som gör det känns det inte som om du är ensam eller själv på dessa aftnar om du nu är det. Det blir en gemenskap som inte kostar någonting och alla är välkomna. Du deltar efter förmåga och får många hejarop. Facebook när det är som bäst! Nu är det ganska långt till nästa afton.

Nu när jag står till arbetsmarknadens förfogande igen sedan en vecka tillbaka blir det mer träning än någonsin. För att kunna träna allt jag vill blir det två pass om dagen. Gym på morgonen och löpning eller karate på eftermiddagen/kvällen. Vilodag på lördagar har jag tänkt mig! Idag känns intervallträningen inte så lockande då det regnar men samtidigt vet jag ju att jag springer bättre i det som många kallar dåligt väder.

Det blir ganska många pass i veckan nu när jag inte har någon sysselsättning på dagarna. Tänk om det kunde gå att få till det svenska lagom! Det är svårt att få till träningen när jag reser 5 timmar per dag. SJ borde kanske satsa på en träningsvagn längst bak i tåget. Det vore något det. Nåja, jag ska inte klaga. Det går att få till träningen även om jag reser. Med lite planering och motivation går det även om beach 2019 inte är aktuell längre. Det får blir beach 2020 eller något.

Det bästa eller värsta, beror på vilket humör jag är på, är att nu kan jag hårdsatsa på att nå mitt mål att springa samtliga spår i Hemlingby i följd.

Nu är det bara att hålla tummarna att orken finns kvar. Ibland känns det som om jag är allt eller ingenting

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!