fattig, fit fighter!!!

11 augusti, 2019

De tre F:en brukar ibland vara andra ord men jag väljer att se mig som detta istället. Fattig är relativt men då jag just nu är arbetslös så är jag fattig i jämförelse med vad jag tjänar när jag arbetar även om jag klarar mig.

Efter två pass karate hela sommaren tillsammans med gym och löpning kan man tro att vi har bra vatten i Gävle, vatten som gör att kläderna blir större vid tvätt och inte krymper som är vanligt för kvinnor i min ålder, d v s att kläderna ”krymper” vi tvätt.

Fighter kan jag tacka karaten och min mamma för. Fighter kan du ju vara på många sätt. Jag föredrar kata framför fight när jag tränar karate men här pratar jag om en mental inställning. Att veta när du aldrig ska ge upp samt att veta när du ska göra det är en bra insikt att ha och jag känner att den börjar komma nu.

Sommaren börjar lida mot sitt slut och snart hoppas jag att vardagen tar över igen och att det i min vardag finns ett arbete. Skolorna börjar snart och då kan jag vara vikarie om inte annat. Mitt mål att springa samtliga lopp i Hemlingby vid ett och samma tillfälle känns lite långt borta just nu men om jag nu är en fighter bör jag ju klara det innan sista september. Håll fokus på målet så går det. Jag får lova mig själv en rejäl belöning när det är genomfört och det oavsett hur fattig jag är

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!