Yes, I did it!

29 september, 2019

Ja, jag gjorde det! Jag sprang samtliga spår i Hemlingby vid ett och samma tillfälle. I torsdags så sprang jag milen, 6:an, 2:an, 3:an, 2,5:an och 5:an. Så långt har jag aldrig sprungit vid ett och samma tillfälle och jag är just nu hur stolt som helst. Ett av mina mål för året är avklarat. Jag har varierat lite med vilket spår jag skulle börja med under veckorna innan. Ett tag var jag inne på att avsluta med milen för det spåret är det absolut roligast. Tänkte att det var lättast att springa det om jag vore trött. Samtidigt är det skönt att veta att det längsta är avklart. 6:an är helt klart det jobbigaste spåret även om det inte är riktigt 6 kilometer. Nåjan nu är det gjort och nu väntar bara en belöning. Problemet är att jag inte vet vad det ska bli. Jag är ju arbetslös just nu så något dyrt kan jag inte unna mig men men, vi får se vad  det blir.

Jag roade mig med att väga mig på morgonen innan loppet och sedan på morgonen dagen efter. Viktnedgången var så stor som 2,8 kg på ett dygn. Jag har alltså svettas bort så mycket på denna löprunda. Jag har inte förstått hur boxare kan svetttas och gå ner så mycket i vikt innan match genom att basta men nu förstår jag att det är möjligt. Imorgon måndag ska jag väga mig igen och se  om något av nedgången består. Kanske något men det är inte huvudsaken utan huvudsaken är att jag gjorde det. Fy fan vad jag är bra och vad bra gjort det var!

Det jag kan konstatera är, efter detta lopp och dagens runda, är att jag numera har lärt mig att löpa nedför backar. Jag har ju tidigare löptränat med hund och då måste du hålla emot nedför för annars går det alldeles  för fort. Nu efter några år utan hund har jag lärt mig att släppa på utför och det är en oerhört angenäm känsla.

En belöning skulle kanske vara att åka till Laholm och springa med Tila ett pass igen. Hon är gammal så det kan kanske  bli en gång till. Vi får se. Nu ska jag fundera över om jag ska ta ett glas vin en söndag eller om jag ska genomföra ett till träningspass idag. Det är ju karateträning i kväll. Vi får se vad det blir. En bok och levande ljus lockar just nu.

 

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!