Vilket mörker!!!

25 november, 2019

Vilket mörker november är en då! För mig på så många olika sätt. Det enda som är posirtivt är att det "bara kan bli bättre". Kan jag ju hoppas på i alla fall. För några  år sedan bestämde jag mig för att jag skulle fira in november med att göra  något den dagen, något som lättar upp istället för att deppa ihop inför detta mörker. I år var det lite ont om pengar då jag just nu är arbetssökande men jag och en träningskamrat från karaten gick ut och åt lunch ihop och det är ju också att fira. I alla fall för mig just nu.

För några veckor sedan var  det nästan så att det kunde vara tre olika årstider med någon dags mellanrum. Ena  dagen var det sommarvarmt för att sen bli en underbar höstdag och dagen efter var det snö och blask. Mig gör det inget. Ju "grisigare" väder desto lättar är det för mig att löpträna. Det är solen och värmen som gör det svårt att träna och då är jag en person som verkligen älskar sol och värme. 

Mina sista två yrkesverksamma år vill jag arbeta utomlands och då i ett varmt land. Ett problem är att jag ju blir mormor i mars men jag tycker nog att han (vet att det blir en han) kan vara med mormor ett ellerl två år och  gå i skolan i något annat land. Det var helt ok för dottern men vad svärsonen tycker vet jag inte. Och inte vad hon skulle säga om jag verkligen gjorde slag i saken. Nåja, det är några år dit.

För att underlätta  i detta mörker har jag beslutat mig för att göra det jag gjort en gång tidigare. Springa varje dag i  101 dagar. Förra gången sprang jag i 100 dagar så det måste ju bli minst 101 dagar. Förutsättningarna är att jag måste byta om och på "vilodagarna" ska jag springa mellan 1-3 km. Långlopp på helgen och intervaller/backe i veckorna gäller fortfarande. Just nu är det 5 dagar avklarade. Vad jag ska belöna mig med när det är klart återstår att se men något bör det ju bli. Tar emot tips:) 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!