Comeback!

30 januari, 2020

Har precis varit ute på en riktigt trög löparrunda, man hinner tänkta en massa på allt och inget medan man är ute och så kom jag att tänka på bloggen och att jag verkligen har misskött mig som bloggare väldigt länge.. ja över ett år sen jag senast gjorde en uppdatering, ska försöka bli lite bättre!

Som vanligt med mig går allt upp och ner, känns som jag aldrig blir klar med något. Mitt PT-projekt som jag skrivit om tidigare rann totalt ut i sanden. Jag tappade lusten, de kostade sjukt mycket och de enda man fick var ett halvpeppande mail varannan vecka, sen skulle man klara sig själv.

Min vikt har hoppat upp och ner, men oftast mest upp. Jag är dock envisare än en åsna så jag ger mig inte, trots att jag ibland undrar vad f*n jag håller på med!! Att jag inte bara kan ta mig ordentligt i kragen och en gång för alla bli klar, hur svårt ska de vara?? Tydligen jätte svårt, men jag är på gång, igen, gick super bra fram till storhelgerna, sen kom storhelgerna…. Say no more…… Nu får jag gå ner samma kilo en gång till! Denna veckan jag tillbaka till Itrims koncept (jag byter ut två måltider mot måltidsersättning, äter frukost och lunch som vanligt, sen måltidsersättning x2), vilket funkade himla bra när jag var med där för några år sen, de känns bra, jag är peppad just nu. Jag tränar också styrketräning, cxworx och ett och annat pass löpning, minst 3 träningsdagar/vecka.

Sen senast har jag bytt jobb och börjat plugga, trivs bra på mitt jobb, men tanken på att jobba varannan helg tills jag blir pensionär känns inte alls lockande, så jag kör en psykologikurs på distans just nu, tanken är att jag ska bli beteendevetare. Tänker att jag ska plugga och jobba tills jag är klar, vill inte ta mer lån.

Att se fram emot detta löparåret är först Vårruset och sen Göteborgsvarvet, blir säkert nåt mer längre fram, lite sugen på att sticka till nån Europeisk huvudstad och springa en halvmara, ta nån långweekend och turista lite nånstans.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!