I mål!!!

15 mars, 2020

Nu var det ett tag sedan jag skrev här men det har hänt en hel del. Jag är i mål, både med min löpning och att  bli mormor:)

Löpning i 101 dagar på raken utan vilodag blev klart den 29 februari men jag fortsatte i två dagar tilll så sammanlagt blev det löpning i 103 dagar. Bra jobbat av mig måste jag säga om jag får säga det själv och det får jag ju då ingen annan gör det! Nu fick jag några upplyftande ord men det skadar inte att säga det själv heller. Jag måste säga att det gick oerhört lätt att ta på mig kläderna och ge mig ut efter arbetet. Det har inte varit någon vinter att tala om den här säsongen och det underlättade säkert det också. På min första vilodag vaknade jag och såg att det var ett oerhört dåligt slaskväder och det var det i dagarna två. Då var det verkligen skönt att "slippa" ge mig ut på vägarna. Efter dessa två dagar har jag fortsatt att springa. Jag har för avvsikt att löpa 6 dagar i veckan. På tisdagar slutar jag mitt arbete kl.17.00 och ska vara på karateträning kl.18.30 och då blir det lite nätt om tid men de andra veckodagarna tänker jag ge mig ut.

Den 3 mars var det tänkt att jag skulle bli mormor men den 29 februari ringde  dottern till mig och det hade satt igång. Jag var övertygad  om att lillkillen skulle komma på skottdagen men hon (och han) lyckades hålla igen till 1 mars. Skönt! Det är kanske ovanligt att vara född på skottdagen men det måste vara roligare att komma på ett annat datum. Nåja, nu är han här min kille. Jag kan inte förstå hur det kan vara så lätt att älska någon så utan förbehåll. I dessa tider av coronavirus är jag bara tacksam att jag är frisk och får träffa  honom.

Jag är nu anmäld till två lopp i år men frågan är om dessa  kommer att genomföras. Jag vill gärna anmäla mig till Lidingöloppet men jag vet inte om det är något idé. Vi får väl se! Just nu har jag fullt upp med arbete, löpträning och min lilla kille. Jag blev dessutom vald till ordförande i karateklubben på årsmötet så det verkar kunna bli fullt i kalendern.

Jag har inte givit mig någon belöning än för mina 103 pass. Jag funderar fortfarande över vad det skulle kunna vara.

 

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!