En liten uppdatering!

10 maj, 2020

De är verkligen en konstig tid vi lever i just nu, jag har fortfarande svårt att fatta helt vad de är som händer. Men min vardag påverkas inte speciellt mycket dock, jobbar på ett äldreboende, så jag kan inte direkt jobba hemifrån..  Däremot har jag så smått börjat plugga på sidan av jobbet, har tänkt att de ska leda till en beteendevetar examen så småningom. 

Göteborgsvarvet blev inställt, likaså Vårruset och en resa med konsert till Hamburg blev inte heller av, men denna veckan har jag sprungit både Vårruset och Coronamilen som  virtuella lopp och kommande helg blir de ett virtuellt Göteborgsvarv. Vårruset blev en lite av en specialare, vi var 5 st som sprang på en snitslad bana och vi fick våra medaljer och fika när vi kom i mål. Dessutom hade vi tur med vädret, de var soligt och vi hade riktigt trevligt!

Tror dock att Göteborgsvarvet kan bli tufft utan all pepp man får från allt folket och festen som är runt om, nu måste jag klara av de på egen hand. Har hittat en bana här hemma som är lite längre än 21 km, mesta delen av den går genom skog, resten över åkrar, får göra så gott de går de blir nog ingen rekordtid, min förhoppning var ju att slå min förra tid, men de kan nog bli tufft ensam i skogen! :)

I slutet av mars hoppade jag med i Viktväktarna, de har gått lite upp och ner fram tills för snart 3 veckor sen då jag hamnade i nån sorts flow (allt bara funkar!!) som jag fortfarande är kvar i och som jag hoppas jag får stanna kvar i detta flow tills jag når min målvikt! De är nu drygt 4 kg kvar till mitt mål! Så här bra har de inte gått på riktigt länge och jag känner mig hoppfull! Tränar regelbundet och håller koll på kosten via viktväktarna och jag har mått riktigt bra, de känns bra i kroppen. Dock får jag ibland kämpa med demonerna i huvudet som säger att jag är tjock, som få mig att känna mig tjock, trots att jag kan se i  spegeln att jag tappat vikt. Känner ju även på mina kläder som sitter lösare att de hänt något. Jädra hjärnspöken! Nu är de full pepp för kommande virtuella Göteborgsvarv, sen får vi se om jag hittar några fler roliga lopp att köra!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!