TÄVLING: Vinn kokboken "Mat för dig som tränar"

26 november, 2012


Kokboken "Mat för dig som tränar" med sina 185 sidor lär dig äta efter dina träningsmål, oavsett om det är att springa ett maraton, att bygga muskler eller att gå ner i vikt. Vid varje recept visas en tabell med portionsstorlek för respektive behov och portionens kalorimängd, GI-värde, protein-, fett-, kolhydrat- och fiberinnehåll. Förutom recepten finns kapitel om måltidsplanering och en utförlig näringslära. Den här boken kan bli din!

Skicka ett mail till info@alltomlopning.se och motivera väldigt kortfattat på högst 20 ord varför just du ska vinna kokboken skriven av Niclas Ericsson och Camilla Porsman Reimhult. Den 17/12 utser vi den lycklige vinnaren! Glöm inte att gilla oss på Facebook!

VINNARE UTSEDD 17/12: KARIN ERIKSSON I ESKILSTUNA - GRATTIS!


Uppe till höger ser ni en av Allt om Löpnings alla playlists frånatt ha i lurarna! Du kan även ladda ner denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-loggan här ovan.

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

kokbokmat

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!