ASICS Flagship Store har öppnat i Stockholm och erbjuder inte bara skor...

21 december, 2012


Fredagen den 21 december öppnade märket ASICS sin första butik på Hamngatan i centrala Stockholm. Här finns skor, kläder och tillbehör och i butiken erbjuds även tekniskt avancerade analyser av bland annat kondition, biomekanik och muskelstyrka som hjälper löparen att utvecklas. Butiken är på 700 kvadratmeter och sträcker sig över två plan. Det är Nordens första ASICS-butik och den femte att öppna i Europa efter Amsterdam, London Argyll Street, London Oxford Street och Barcelona.
– Den unika miljön och tjänsterna som erbjuds här lyfter fram ASICS produkter på ett mycket bra sätt, säger Fernando Pina Mulas, retailchef ASICS Europe B.V.


Uppe till höger ser ni en av Allt om Löpnings alla playlists frånatt ha i lurarna! Du kan även ladda ner hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-loggan här ovan

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

asics

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!