MUSIK FÖR LÖPARE: Allt om Löpning ger er med våra vänner på Spotify musik i lurarna!

9 mars, 2013

Allt om Löpning startde år 2013 med att lansera över 100 spellistor/playlists med våra vänner på Spotify och dessa kan du enkelt ladda ner i sin helthet. Musiken kan du ha med dig under dina löprundor till att lyssna på gymmet eller varför inte under söndagspromenaden för att ge dig extra energi i kroppen! Vi vill ge dig som löpare inspiration och upplevelser och göra det lätt att upptäcka ny musik inom alla genrer. Allt om Löpning uppdateras ständigt framöver med nya listor av oss och från er! Du hittar alla våra spellistor genom att klicka på denna direktlänk: http://www.alltomlopning.se/playlist eller "Spellistor" i menyraden ovan. Något trevligt är att vi även tipsar dig om spellistor efter varje artikel och reportage vi publicerat på Allt om Löpning.
– Musik och träning har en mycket stark koppling. Genom listorna som Allt om Löpning tar fram hoppas vi att ännu fler blir inspirerade till att träna mer, säger Sofie Grant PR-chef på Spotify.

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

musikplaylistspellistorspotify

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!