GöteborgsVarvet hart tagit emot priset "Årets idrottsevenemang" av affärstidningen Sport & Affärer och Lisa Nordén fick ta emot...

10 januari, 2013

Sport & Affärer är en oberoende affärstidning på nätet som ska fungera som en länk mellan idrott, näringsliv och samhälle. De har nu utsett GöteborgsVarvet till "Årets idrottsevenemang". Vid en ceremoni i början på januari i Stockholm mottog  Varvsgeneralen Bo Edsberger tidningens utmärkelse.
- I Sverige arrangeras många stora och högklassiga evenemang, som drivs av duktiga arrangörer. Det känns kul att GöteborgsVarvet i den konkurrensen uppmärksammas på detta sätt, kommenterar  Bo Edsberger utmärkelsen i ett pressmeddelande.
Så här lyder motiveringen:
”Världens största långlopp 2012 ligger i ständig utveckling. Mycket stark tillväxt. Förenar bredd och elit i alla åldrar och med en jämn fördelning mellan deltagande män och kvinnor. Loppets namn sätter tydligt destinationen Göteborg på världskartan.”

En annan som fick pris var Svenska Dagbladets bragdguld-vinnare tillika triathleten Lisa Nordén som fick priset "Årets idrottspresentation" med motiveringen:
"Först OS-silver sedan VM guld samma år. En mycket tuff marginalsport hamnar i fokus genom två fantastiska idrottsprestationer av en svensk idrottskvinna."


Uppe till höger ser ni en av Allt om Löpnings alla playlists frånatt ha i lurarna! Du kan även ladda ner denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-loggan här ovan.

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

GöteborgsvarvetLisa NordénSport & Affärer

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!