INSTÄLLT: "Löparmässan 2013" i Stockholm blir inte av

10 januari, 2013

Mellan den 23-24 mars skulle Sveriges första "Löparmässa" pågå vid Stockholmsmässan i Älvsjö.

Mellan den 23-24 mars skulle Sveriges första "Löparmässa" invigas på Stockholmsmässan i Älvsjö. Nu ställer man in helt och hållet. Projektledare Teodor Axlund skriver i ett mejl till alltomlopning.se om beslutet:
"Mottagandet från löpare som vill komma till Löparmässan har varit överväldigande. Trots att vi egentligen inte marknadsfört Löparmässan alls ännu så har vi mottagit, nästan dagligen, mail och telefonsamtal om föranmälningar, frågor om köp av biljetter, glada tillrop och 650 fans på Facebook. Vi har även fått frågor från flera bussbolag om detaljer då de vill anordna bussresor till Löparmässan. Detta är vi självklart mycket glada för. Däremot har några av de viktigaste leverantörerna till oss löpare inte haft möjlighet att närvara under 2013 utan indikerat att 2014 är ett bättre tillfälle. Så för att säkerställa att upplevelsen för besökaren skall bli så bra som möjligt väljer vi att genomföra den första Löparmässan 2014. Vi tycker att det är jättetråkigt att behöva vänta till 2014 men å andra sidan gör det att vi nu får mer tid att göra det ännu bättre, både för utställare och besökare. Vi kommer under början på 2013 att lägga grunden för Löparmässan 2014."

Målet med mässan är att skapa Nordens största årligen återkommande mässa för löpningsintresserade på olika nivåer. 
– Löparboomen är monumental. Aldrig förr har intresset för löpning och antalet löpare i Sverige varit större. Löpning är den aktivitet som växer snabbast i Sverige, sa Claes Åkesson, initiativtagare till mässan i en pressrelease i september.
Enligt uppskattningar från Riksidrottsförbundet löptränar idag över 1,6 miljoner av Sveriges befolkning minst en gång i veckan.

Allt om Löpning
info@alltomlopning.se

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

löparmässan

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!