Det första inlägget!

24 januari, 2013

Vad spännande det ska bli att blogga här! Jag heter alltså Kicki och bor med min man och våra två barn i en villa på landet utanför Trollhättan. Träningen har funnits i mitt liv i snart tre år, fast promenader har alltid funnits, om man nu ska räkna det som träning.. Det är iallafall nån sorts rörelse, bättre än ingenting! ;)

Har växt upp med hundar, så promenaderna har inte alltid varit frivilliga(!) utan blev en del av min vardag, hundarna skulle ju ut, i alla väder! I höstat fick vi göra oss av med vår hund, han blev 13 år och för första gången sen 1987 har jag ingen hund.  Kanske skaffar vi en ny längre fram i vår, vi får se.

Det här med promenader är fortfarande en del av min vardag, jag går maniskt varje dag,  10 - 15 km brukar det bli, klarar inte av att vara stilla en hel dag, då kryper det i benen och jag känner mig halvgalen(!).  Har varit förkyld i 3 veckor nu och inte orkat med nån vidare träning, annat än mina promenader, men det har känts skönt att orka röra sig någonting iallafall. Enda gången jag inte kommit ut att gå, på flera dagar faktiskt, var förra året när jag åkte på influensan, då var jag död!

Har oxå varit dålig på att gå på gymmet, under en ganska lång tid nu, men har kört en del hemmaträning istället. Just nu är jag inne i en period där jag inte är så lockad av att köra rena styrkepass, utan vill hellre gå på gruppträning, men med min förkylning kom oxå den stora tröttheten, så jag har bara inte orkat.. men det vänder väl nån gång! Annars brukar jag köra spinning, step up eller core.

Over and out!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!