Personlig träningsdagbok är en smart investering

13 april, 2015

Hos oss får du en personlig träningsdagbok i samarbete med våra vänner på Shapelink. Det är gratis och med bra statistikfunktioner.

Träningsdagbok är något för alla. Gör en smart investering direkt här på Allt om Löpning! Vi ger dig rolig, nyttig och överskådlig information över din träning och kost oavsett om det gäller träning inför Maraton eller om du bara vill gå ner lite i vikt. Vi vet att alla är olika och därför kan du själv anpassa din dagbok att passa just dig, din nivå och det du är intresserad av. I din träningsdagbok finns även en kostdagbok där du enkelt lägger till det du äter och får sammanställning av näringsvärden och energi. Din träningsdagbok i samarbete med våra vänner på Shapelink, är givetvis gratis där vi erbjuder avancerade statistikfunktioner och möjlighet att dela med dig av din träning med andra om du så vill. Dessutom har vi just nu satt upp ett mål att tillsammans ta oss från Stockholm till Göteborg. Varje gång du registrerar en träningsrunda eller aktivitet, läggs din distans till mot målet. Tidigare har vi bland annat genomfört målet Stockholm till Paris och Stockholm till New York!

Registrera dig direkt HÄR

Allt om Löpning
info@alltomlopning.se
Foto: Fotolia

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

löpningshapelinkstatistikträningsdagbok

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!