Tävla om snygga och praktiska hörlurar med ljud i studiokvalitet!

8 september, 2015

Nu har du chansen att vinna härliga hörlurar från sudiosweden.com!

Gillar du löpning och dessutom att lyssna på musik när du springer? Kanske har du funderat på om det finns bättre hörlurar ute på marknaden? Sudio är ett svenskt varumärke som designar eleganta hörlurar med ljud i studiokvalitet. Alla modeller är trasselfria och den senaste modellen Vasa Blå är trådlös och kopplas till din telefon via Bluetooth. Det är en perfekt hörlur för dig som tränar då du slipper sladdar som hänger i vägen och trasslar sig och dessutom ger ett härligt ljud som hjälper dig framåt.

Sudios ambition är att skapa hörlurar som är en snygg och användbar accessoar med riktigt bra ljud och 8 timmar av frihet, det är vad Sudio Vasa Blå står för. Koppla ihop hörluren med din smartphone och ta emot samtal om du måste kunna svara fast du tränar med den inbyggda mikrofonen och kontrollera din telefon med fjärrkontrollen. Vasa Blå är kompatibel med alla Blåtands-enheter! Nu har du chansen att få tag på ett av de tre par som Allt om Löpning kommit över.

Sudio wireless bluetooth earphones

För att ta hem ett par värde 895:-, måste du bara svara på den enkla frågan:

”Hur många olika modeller har Sudio just nu. 2, 4 eller 6?

Kika in på deras sajt här för svaret och skicka sedan ditt svar snarast till: info@alltomlopning.se. Senast den 31 augusti vill vi ha ditt bidrag samt namn och adress så att vi kan skicka lurarna till dig om du är en av våra lyckliga vinnare.

Stort lycka till!

Vinnarna dras av Allt om Löpning och namn på dem publiceras på vår sajt samt sociala kanaler dagen efter tävlings slutdatum. Beslut kan ej överklagas.

Uppdaterat:

De tre lyckliga vinnarna är: Elin Karlsson, Stockholm, Anna Burström, Skellefteå, Hans Persson, Stockholm. Vinnarna har fått ett mejl. Grattis från oss till er!

Taggar

hörlurarTävling

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!