Lina Andersson

Bor i paradiset och lever ett lagom aktivt liv utan att sikta på någon elitkarriär. Har en familj som alltid stöttar och är lika aktiva, föredrar skogen framför gymmet och tackar nästan aldrig nej till en utmaning ;-)

Lina Andersson

Just nu räcker det...

2 maj 2017 | Bloggar – Lina Andersson

Ibland känner jag att idag har jag lite att berätta men när jag nu sitter här och ska skriva ner alla händelser och känslor, då känns det bara tomt!

Jag arbetar mig starkare för varje dag och ska få in 2 fyspass i veckan jämte min jogg, det fungerade förra veckan och hoppas jag får ihop det denna veckan också.

Men ibland känns det som att det blir för mycket med all pepp och alla goda träningsråd/övningar var jag än läser. Hur gärna jag än vill ta in det så är det fullt hos mig just nu...

Inga fler artiklar, inga fler nya övningar att prova, inga nya backpass eller intervaller, nej just nu får det vara som det är och istället för att läsa och planera så ska jag utföra det som känns bra. Det som ger mig styrka mentalt och får mig att le. 

För även om jag läst och planerat lite mycket sista tiden så är jag full av härliga känslor, tankar och intryck. Full av VÅR! 

Njut av livet , kära vänner :-)

 

 Bildresultat för smile

Eufori

17 april 2017 | Bloggar – Lina Andersson

Detta lopp!!!

Lycka, energi och glädje tillsammans med vattenfall, svett, gyttja och korv stroganoff så sammanfattar jag det eller ja helt enkelt EUFORI :-D Jag har aldrig upplevt ett så roligt, jobbigt och fantastiskt spännande lopp tidigare (har iofs inte gjort så många) men detta loppet slog även många andra upplevelser i mitt liv.

Allting bara flöt på, tempot var perfekt och absolut inga pollen i luften som kunde förstöra. Varje gång det fanns tillfälle att trycka på så bjöd kroppen till och med lätthet kunde jag öka tempot. Det var backar utöver det normala och jag är glad att jag bor där jag bor, även om jag ibland knorrar att jag vill ha en runda utan backar. Det var smala stigar som gav hisnande känsla i magen när det på ena sidan om stigen var ett brant stup och lika brant uppför på andra sidan, tungan rätt i mun. Det var ca 10 cm djup gyttja 80% av rundan och däremellan passerade man i ån eller väldigt långa djupa vattenpölar, det var tungt det var kallt och det var snöstorm och ändå skulle jag lätt göra om det under exakt samma förhållanden :-D

Eftersom min mage inte fungerar alls med proteinbars eller energigel måste jag vara noga med att ladda med naturliga, mat alltså, resurser och med lite planering (och världens bästa man som lagat och langar mat) och efter att ha kollat igenom banprofilen ordentligt så gick det för familjen att stanna vid de ordinarie vätskestationerna och serva mig med mat - korv stroganoff - som gjorde susen för mig. Men allra mest kärleken när jag hör sonen: Heej mamma! och sen få ge en snorig puss på mannen samtidigt som stroganoff ska ner och jag ger mig iväg... Troligen mest romantiskt i mitt huvud :-P

Ni som vet och till er som inte vet - känslan när man ett par dgr efter tar en promenad (läs: trallar runt med ett leende trots att det snöar i April) i skogen och både kropp och knopp vill ta en löprunda, den är oslagbar. Då har iallafall jag fått en ordentlig kick!

Med ömma ben och muskler jag inte visste fanns har jag nu landat... och jag längtar redan efter nästa utmaning ;-) nästföljande månad blir spännande och jag hoppas verkligen inte att jag brände ut alla mina krafter nu i helgen. För nu e jag på G!

Diskvalificering?!

12 april 2017 | Bloggar – Lina Andersson

Snart e det dags, Österlen Spring Trail, nerverna är lite upp o ner precis som det ska vara... kanske tack vare lite förändringar och mål i mitt nya samarbete.

 
Vilket lopp detta kommer att bli, på alla plan :-D men framförallt deras miljöpolicy som är något utöver det vanliga och något att ta efter för alla andra arrangörer. Vilken utmaning att ta sig an!! Undrar om någon vågar...
Inte en plastmugg i sikte, inga fula gel-paket längs spåret och ett ansvar hos alla som ingen kan avsäga sig ifrån då det står klart och tydligt i deras PM:
 
OBS! Nedskräpning = direkt diskvalificering!!!
 
Alla löpare får ta med sig en egen mugg, flaska eller ja vad det nu må vara de vill förtära sin dryck i under loppet... och tänk - sen kan löparna återanvända sina fina muggar (om man köpt sånadär som går att trycka ihop o lägga i sitt bälte/rygga) på resten av årets lopp och bidra till en lite bättre miljö för alla.
Österlen Spring Trail - ett medvetet lopp på många plan, rekommenderas varmt!
 
 
 
...och nu en fin övergång till All Hands on Deck, smidigt va ;-) som jag har fått en sån härligt möjlighet att samarbeta med, stolt och förväntasfull.
 
AllHandsOnDeck
 
"Vem som helst med pengar kan köpa sig till vilken plats som helst...
 
Vi på All Hands on Deck låter hellre vår kompetens visa att vi är rätt partner för jobbet.
 
Vilket bättre sätt att visa det på än att tro på de som med järnvilja och förutsättningar visar var de hör hemma! "
 
Med den motiveringen valde de just mig att följa och stötta, nervöst! Men kommer att bli en härlig resa på alla håll, för alla parter och för mitt stora intresse - löpning och träning över huvudtaget.
 
Over and out tillsammans med mina fjärilar i magen ;-)

Träna träna träna

7 april 2017 | Bloggar – Lina Andersson

Fredag och en helg fylld med träning, träning träning.... Både på längden och tvären och kroppen är laddad och beredd, äntligen. 

Ska försöka mellan all Majblomsförsäljning tillsammans med sonen att springa jogga springa i ett kör. Jag längtar så och är taggad - så oavsett väder ska jag njuta i skogarna hemma.

Tänkte även att rabatterna ska rensas och de torra löven som vittnar om hösten ska försvinna så våren på allvar kan starta, så lite fysträning där och sen ett riktigt pass Core de Luxe, Med andra ord en rejäl genomkörare.

 

Alltså denna helgen = Vällust!  

 

 

Odlingsdax!

4 april 2017 | Bloggar – Lina Andersson

Igår fick löpningen vila till fördel för trädgårdsskötsel, vända jord och kratta... fys-träning- i en annan form bara :-)

Rödbetor, rädisor, dill, gräslök, tomater, citronchili och potatis är nu sått. Nu är det bara en lååång väntan innan allt kommer upp... och det vattnas i munnen av bara tanken på solvarma morötter direkt från landet, avtorkade i gräset, mums.

Det var motvilligt vi gick in på kvällen, solens strålar värmde fortfarande o grillen höll på att svalna. En helt vanlig måndag!

 

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!