Löp- och träningsbloggare

Här kan du följa våra bloggare som älskar att träna och som här vill inspirera och motivera er andra med löpträning! De skriver och visar bilder från vardagen med pusslet kring familjeliv, arbete, träningsrundor och svettiga pass på gymmet. Välkommen att följa just din favorit!

Marie Nilsson Har två vuxna barn som också gillar att träna. Jag har tränat karate i 10 år men började med löpning 2011 och är en åretruntlöpare.

Läs Maries blogg »

Kicki Westergren I ett år tjatade en f.d arbetskompis på mig att följa med henne till gymmet och träna. Jag vägde 85 kg och var totalt ointresserad av träning.

Läs Kickis blogg »

Marie Cnattingius Bor i ett mindre samhälle i västra Småland. Delar hus med man och 2 barn. Började min hälsoresa efter småbarnsåren. Har främst satt min motivation, drivkraft och mina mål med träning genom att medverka på olika lopp.

Läs Maries blogg »

Anna Hedlund Anna Hedlund heter jag och är 44 år. Jobbar som receptionist och bor i Skellefteå med sambo och son på 9 år. Har även två utflugna döttrar. Har i unga år både tränat och tävlat i friidrott men var tvungen att lägga det på hyllan efter en svår bilolycka i Florida för flera år sedan.

Läs Annas blogg »

Emil Haglind I träningsvärlden är det triathlon för hela slanten. Jag bor i Nyköping med min fru, två vilda barn.

Läs Emils blogg »

Caroline Rydh Bor i Lerum utanför Göteborg med man och hund. Älskar att springa, helst i skogen och ju längre desto bättre! Har fastnat för ultra och har bla genomfört Swiss Alpine Marathon. Jag har provat på det mesta inom träning, från thaiboxning till Ironman.

Läs Carolines blogg »

Eskil Persson Enkelheten i löpning tilltalar mig väldigt mycket och jag försöker att inte krångla till det. Har som mål att springa Lidingöloppet på under två timmar och har börjat nosa lite på triathlon.

Läs Eskils blogg »

Mats Nord Bor i Stockholm mer fru och två barn. 2001 började jag med löpträning kontinuerligt. De senaste åren har jag kört ett antal ultramarathon.

Läs Mats blogg »

Frida Carlsson Bor i Lidköping som ligger vid vackra Vänern. Har make och 4 barn. Jag har vare sig vikt eller längd som fördel men springa det ska jag allt göra!

Läs Fridas blogg »

Sigrid Westman En helt vanlig motionär och kontorsråtta som springer regelbundet sedan 2011 och som sedan dess drömmer om att bli lite snabbare.

Läs Sigrids blogg »

Victoria Borg Bor och jobbar i Vingåker som klasslärare och idrottslärare. Tränar mycket löpning, cykling (inne och ute) och styrketräning. Gillar att hitta nya träningsmetoder, gärna lite udda.

Läs Victorias blogg »

Lillian Christiansson Onsalabo som 2011 chockade sig själv med att anmäla sig till Göteborgsvarvet. Då var det svårt att springa 2 km. Sedan dess har det blivit fem Göteborgsvarv, en Halvklassiker, Stockholm Marathon och ett dussin millopp med tillhörande äventyr.

Läs Lillians blogg »

Linda Brundin Jag är mamma, fru och biträdande rektor som måste få springa av mig minst tre gånger i veckan. Vardagen och livspusslet gör att löpningen måste planeras in för att bli av.

Läs Lindas blogg »

Magnus Fröhler Definierar mig själv som en upplevelselöpare som med min fru och våra två barn bor i Ljungsbro utanför Linköping. Mina löpar erfarenheter startade 1987.

Läs Magnus blogg »

Niclas Larsson 2013 föddes våran son Charlie med en missbildning på höger arm/hand som heter Dysmeli. Det är ungefär 60 barn som födda med det och betyder avsaknad av lem. Följ "Team Supercharlie" som handlar om träning och Dysmeli.

Läs Niclas blogg »

Erik Winge Här kan du följa min resa mot tävlingsdagen och hur jag får träningen att fungera i det övriga livet. Jag bor i Västervik tillsammans med fru och en liten dotter.

Läs Eriks blogg »

Petra Sporre Jag har ett förflutet bakom mig som har rätt många mörka igenkännande delar som jag kommer skriva om här och vad jag vill inge är hopp, inspiration samt motivation.

Läs Petras blogg »

Mimmie Berglund Jag är efter en knäskada tillbaka på löpspåret igen med målet att springa ett helt maratonlopp. Förutom löpning och pilates har jag även ett stort intresse för styrketräning.

Läs Mimmies blogg »

Linda Assarsson Jag är en glad tjej som springer genom livet med ett leende på läpparna! Började springa mest av en slump för sisådär 3 år sen då jag åkte på en löparresa, sen var jag fast!

Läs Lindas blogg »

Gilla Allt om Löpning på Facebook!