Nya prylar

9 juli, 2017

Jag försöker ju att hålla nere mitt skoinnehav eftersom jag vill ha så få prylar som möjligt liggandes här hemma, och nu har det uppstått en smärre skokris. Mina röda Reebok som jag gillade gick sönder, sprack i tyget, och jag fick pengarna tillbaka på Intersport. Samtidigt visade det sig att mina nya Merrell inte riktigt håller måttet på längre distanser (över 15 km) så dom får jag ha till kortare rundor. Men jag försöker ju köra en hel del långpass nu och behöver bra skor.

Min tredjeplats i Stockholm Trail renderade mig ett presentkort på Salming-produkter så därför begav jag mig i dag till Runners Store med siktet inställt på ett par Distance. Jag har nött ut ett par såna tidigare och var mycket nöjd med dom, förutom när det gällde färgen. Det visade sig att årets modell var minst lika ful men som tur var var den slut i min storlek. Däremot fanns en äldre modell som var mer i min smak: nästan helt svart med röda inslag. Till ett lägre pris dessutom. Jag slog så klart till på stående fot men var lite orolig för storleken; den kändes på gränsen till tajt men fanns inte i en storlek större.

Nåväl, det finns bara ett sätt att testa om ett par skor duger till att springa långt: genom att springa långt i dom. Och efter en testrunda på 22 kilometer känner jag mig hoppfull; det HÄR kan vara Lidingöskorna. Jag har även fått ett par nya Defunc-hörlurar av K som är riktigt bra. Skönt att ha bra grejer för en gångs skull.


Distance & Defunc. Obegripligt att jag produktplacerar här utan att få betalt.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!