Sjukändring i planen

12 december, 2017

Första ordentliga inlägget på länge var tänkt att handla om lördagens långpass, ca 20 km, ihop med min hund och Magnus (som var med första halvan). Mörkt, blött och lite småjobbigt.  Men kul och trevligt. Och mysigt när det ljusnar tillräckligt för att kunna släcka pannlampan på nån öppen stig.

Eller kanske skriva om mitt nya träningsprogram. Det jag planerade för några månader sig visade sig vara omöjligt att följa pga vardagslogistiken. Och det är ju ingen större idé att ha ett schema man inte har en rimlig chans att följa.

Men icke. Istället blev jag sjuk. Först två dagars VAB och som följd av att ha suttit i sonens sjuk-ångor är febern här. Så första veckans löpning ställdes in. Och nästa vecka, eller när jag kan börja, innebär ju en lugn omstart, ganska många kilometer från de 60 träningsprogrammet hade i åtanke...
Feber på den nivån att jag mår helt ok, förutom  lite frusen, när jag sitter eller ligger, men det räcker att gå några meter, resa mig lite för fort eller stå för länge för att det ska kännas fel.
En vanlig tre-dagars alltså. Med förhoppning att det blir kortare än så..

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!