Premiärmilen är avklarad - så gick det i loppet

24 mars, 2013

Det var strålande sol vid Universitetet i Stockholm den 24 mars när Sandra Eriksson från Finland och Mikael Ekvall från Strömstad vann den sjunde upplagan av Premiärmilen. Mikael noterade 30.36, en förbättring av banrekordet med 18 sekunder. 2 877 löpare genomförde loppet, 1 733 herrar och 1 144 damer. Även OS-tvåan i triathlon Lisa Nordén var med och kom på en andra plats med tiden 35,32. Efter loppet sa hon till Allt om Löpning:
– Det var kul att springa men jag var väldigt matt i kroppen idag. Det har varit en lång och intensiv vecka med hård träning.
Läs i veckan en längre intervju med Lisa här på sajten om hennes kommande säsong och drömmar.

Alla resultat från loppet hittar du här (externt) och även en video på vår Youtube-kanal eller LÖP-TV sida där du kan ha turen att se dig själv springa förbi strax innan mål!


Mikael Ekvall först i mål på tiden 30.36.


Sandra Eriksson i mål på 35.01.


Lisa Nordén spurtade in till mål.


Flera löpare tog sig runt banan!


Johnny Axelsson
johnny@alltomlopning.se 
Foto: Allt om Löpning

Uppe till höger ser ni en av Allt om Löpnings alla playlists frånatt ha i lurarna! Du kan även ladda ner hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-loggan här ovan.

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!