TÄVLA OM: Stora löparboken för kvinnor

17 mars, 2015

Ingenting kan vara så avstressande och avslappnande och samtidigt ge så bra träning som löpning. Inga transportsträckor, det är bara att snöra på sig skorna och ge sig ut. Nu ger vi fem löpare chansen att vinna denna löparbok utav Jessica Almenäs och Lovisa ”Lofsan” Sandström.

bok
Nu ger vi dig chansen att komma över ett exemplar utav fem av Stora löparboken för kvinnor som är skriven av programledaren Jessica Almenäs och PT:n Lovisa ”Lofsan” Sandström som ofta är på besök i TV för att prata träning till kost. Ingenting kan vara så avstressande och avslappnande och samtidigt ge så bra träning som löpning. Inga transportsträckor, det är bara att snöra på sig skorna och ge sig ut. I den här boken vill den erfarna PT:n Lovisa och den entusiastiska maratonlöparen Jessica Almenäs inspirera och engagera kvinnor att börja springa, att fortsätta springa - och springa fortare. Stora löparboken för kvinnor hjälper dig att träna smartare och prestera bättre. Oavsett om du är 15, 35 eller 55 kommer du att få tips och idéer kring hur du på ett lustfyllt och hållbart sätt med träningsglädje kan löpträna och förbättra din prestation. Förutom fysik, teknik och distans kan du läsa om vilka övningar du ska komplettera din löpning med, hur du kan tänka kring mat, hur du ska göra för att förbereda dig för ett lopp och hur du kan löpträna under och efter en graviditet. Boken visar att mer inte alltid är bäst utan att det viktigaste är att du tränar smart, utifrån just dina förutsättningar.

Hur tävlar man då?

Svara på denna enkla fråga. I vilken TV-kanal ser vi oftast Jessica leda program?
Ditt tävlingssvar på frågan mejlar du tillsammans med namn och adress till info@alltomlopning.se. Ange ”Stora löparboken” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med den 7 april kl 23.59. Fem lyckliga vinnare kommer den 8 april att presenteras på denna sida och via Allt om Löpmings Facebook samt Twitter-sida.

Uppdaterat: Tävlingen är avgjort. De lyckliga vinnarna av boken Stora löparboken för kvinnor heter som nedan och boken skickas inom kort med posten. Grattis till er och tack alla som tävlat denna gång!

Ulrica Larsson/Norsjö
Annika Andersson/Sundbyberg
Sara Neverland/Göteborg

Lena Persson/Malmö
Mysan Brändholm/Enskede

Läs även denna artikel: JESSICA ALMENÄS: "Jag tror att i princip vem som helst kan springa ett maraton"

Av Allt om Löpning
Foto omslag: Linda Alfvegren/Norstedts

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!