Livstecken

9 november, 2015

Äntligen är jag tillbaka och kan skriva lite här. Den senaste månaden har varit galen. På 4 veckor har jag varit hemma en och då var det full fokus på höstlov och barn. Detta har resultarat att jag inte tränat något i princip. om man tittar i backspegeln på de senaste 3 veckorna har det (innan helgen som precis var) blivit två pass totalt!!!! det blir man ingen ultralöpare med. 10 km en dag och 20 min kettlebells veckan efter.

Nu har det lugnat ner sig på jobbet och inga fler resor är inplanerade i år. Det innebär att latmasken ska flytta ut ur min kropp snarast. Har faktiskt tränat 3 dagar i rad nu och siktar på att köra ett pass om dagen några veckor. Det kommer bli en blandning av löpning(givetvis), kettlebells och yoga. Vissa längre pass och andra kortare.


                                                                            (Foto privat. Sammanbiten kille!)

I lördags fick jag använda min nya ledarväst för första gången. Sedan en tid tillbaka är jag inte bara ledare för Team Nordic Trail, jag är även ledare för Crossnature. Det blev ett tufft, men roligt pass som jag tror uppskattades. Det kommer bli fler sådana pass framöver.

Missade även ett lotteri till en löpartävling i helgen. Det var ett riktigt "herrejösseslopp" som hade varit något att bita i. Jaja, vad är ett ultra lopp, det finns fler..... jag har i alla fall två lotter till nästa gång. Det är nu andra loppet inom ett år jag missar och jag verkar samla extralotterna på hög!

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!