Skogstokig!

23 februari, 2016

Idag är det vilodag från löpträningen, men jag ska hinna med ett corepass innan dagen är slut. Har bokat in mig på en Salming RunLab i början på mars, det ska bli riktigt intressant att få svart på vitt hur jag egentligen springer och hur jag kan förbättras. Enligt hemsidan gör de sina tester i 10-26km/h, så som den ultrasnigel jag är får jag ta och köra lite intervaller innan dess! 

Tisdagar är det uppföljningsdag med mina pt-kunder jag har på distans, så det innebär lite jobb framför datorn. Älskar att se deras resultat vecka för vecka!

Slutade tidigt på jobbet idag så hann hem och gå en långpromenad i dagsljus. Jag försöker komma ut i ljuset så mycket som möjligt men ibland hinner man ju bara inte. Jag älskar att bo så att det bara är att kliva ut genom dörren så är jag i skogen. Hade aldrig klarat av att bo i en stad!

Det är under mina långpass och mina promenader som jag stressar ner och låter tankarna flöda fritt. Jag springer eller går inte med musik för jag gillar att ha en stund för mig själv, utan alla intryck som man ständigt matas med. Men jag har funderat på om jag skulle springa sista biten på Ultravasan med musik i öronen, för att få lite annat att tänka på när pannbenet kanske inte räcker till. Ska testa på något långpass framöver om det kan vara nåt att ha.

Min hund heter Disa och är en border collie. Det är härligt att ha en träningskompis som alltid är med på noterna, oavsett om det är tidigt på morgonen eller snöslask. Hon behöver ju komma ut på minst en rejäl sväng varje dag och det är toppen att man blir ”tvingad” till det. Så länge det inte är för varmt ute följer hon med mig på alla pass, från distans till intervaller. Däremot tycker hon att det är extremt onödigt att vila mellan intervallerna! 

Här kommer lite bilder från dagens promenad.

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!