Förnuft och känsla

27 februari, 2016

De senaste veckorna har jag känt att jag har börjat komma tillbaka till bra träningsrutiner, vilket genast gör underverk för mitt humör och naturligtvis för formen. Då är det ibland lite frestande att öka ytterligare ett snäpp. Men jag har lovat mig själv att hålla mig till min grundplan. Det är bara dumt och onödigt att börja stressa fram bättre eller snabbare resultat och därmed riskera motsatt effekt. 

Det gäller också att ha lite is i magen när man börjar känna att det kanske kan vara en förkylning eller något virus som lurar i kroppen. Så efter mina ovanligt många nysningar i torsdags och känningarna i halsen har jag tagit det piano med träningen och bara motionerat lite. Cykel till och från jobbet torsdag och fredag och en jättefin tur på långfärdsskridskor med hela familjen idag. Jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv.

Imorgon kanske jag är tillräckligt fit för en löprunda igen men jag tror att jag kanske ska skippa den planerade tvåmilen. Jag får gå på känsla helt enkelt. Det har faktiskt fungerat bra hittills.
 

Taggar

förkylningtålamodträningsrutiner

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!