Ge mig fler timmar!

17 april, 2016

Den här veckan har varit helt galen, varenda minut har varit helt smockfull.. Mitt vanliga jobb, arbetet som gruppträningsinstruktör och mitt eget företag vid sidan om har den här veckan fyllt mitt liv, både dag och natt känns det som. Tror jag varit uppe runt nästan 5 varje dag..! 

Men jag har trots allt hunnit med min träning och det är jag riktigt nöjd över! 15 km i måndags, 10 km rejält kuperad stig i torsdags och 15 km i går, så 40 km den här veckan måste jag vara nöjd med. Jag har fått upp farten det sista och det käns kul att springa på tider som jag inte har gjort innan. I mitt träningsschema har jag lagt in 4 pass per vecka, varav ett är ca 5-7km långt. Om jag känner mig sliten eller inte har tid kommer jag att kapa det här passet, vilket jag gjorde i veckan pga en stel vad.

Jag tror att det är mina nya skor som bara har 4mm drop som gör att mina vader stumnar nu innan jag har vant mig ordentligt. Så jag växlar med mina gamla skor för att inte dra på mig någon skada.   

Igår gick jag upp 4.30 och åt frukost, och gick och la mig igen. Om jag ska träna tidigt brukar jag ofta gå upp och äta och sedan gå och lägga mig igen. Jag är dålig på att springa utan frukost så det här är mitt knep för att kunna springa tidigt på morgonen. Jag gillar att göra träningen på morgonen, ju längre dagen går dessto lättare att man skippar den! Sedan gick jag upp kl 6 och sprang 15 km. Fick ett snitt på 5.35 vilket är bra för ultrasnigeln. Tror att det är det snabbaste jag någonsin sprungit på den distansen. Har spungit milen på 49, men inte längre i det tempot. Så kroppen svarar bra vilket ju gör det ännu roligare att träna! Så nu gäller det att lyssna på kroppen och inte springa mer än egentligen borde!

Konsigt väder har det varit, ena dagen har det varit vår och strålande sol, nästa dag har det varit regnjacka som gäller!

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!