Höga kusten

5 maj, 2016

Äntligen i Kramfors och äntligen med Emil igen! Eftersom min man studerar på Sandö som ligger nån mil utanför Kramfors så ses vi inte mer än nån gång i månaden. Det är första gången jag är här och hälsar på, och vad fint det är här!

Jag var helt slut efter sista tidens jobb så jag sov gott på planet igår. Fick lite sovmorgon imorse också men vaknade runt åtta som vanligt när jag inte ställt klockan.

Idag har vi promenerat till Slottsdalsskrevan, en ravin eller vad man ska kalla det som är känd från Ronja Rövardotter. Det var riktigt fin natur med en blandning av skog och berg och med en fantastisk utsikt! Vi käkade gasolkökslunch och låg i solen en stund. Det var lite kallt i vinden men solen värmde gott!

Vi avslutade dagen med att gå/klättra upp till grotta som låg en bra bit upp på Skuleberget. 185 höjdmeter steg stigen på kort tid så det blev ett styrkepass för benen!

Jag såg att det går en ultra på höga kustenleden som jag blev lite sugen på, det är ju så vacker natur här! Men det får bli nästa år i så fall. Emil kommer vara kvar här till 2018 så jag har ju en anledning att komma tillbaka!

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!