Förkyld...

11 maj, 2016

Vaknade i måndags med världens huvudvärk som under dagen visade sig bero på en förkylningen från helvetet. Eller från Norrland, borde ju varit där jag blev smittad... Så igår vaknade jag med ont i halsen, feber och helt igentäppt. Det var tyvärr bara att stanna hemma från jobbet och försöka kurera sig så gott det går. Kände först en stress över att bli förkyld just nu då det är tävling nästa vecka, Göteborgsvarvet, men det var ju ändå bara ett delmål på vägen mot ultravasan så den stressen har jag släppt. Kan jag springa så gör jag det och går det inte kommer det fler varv.

Däremot känner jag mig lite stressad över träningen till ultravasan. Förkylningen kom just som träningen gick som bäst och jag hade sett fram emot att springa upp emot 6 mil den här veckan. Nu är jag tveksam till om det blir nåt alls. Men det är fortfarande rätt lång tid kvar så ska försöka att inte bli uppstressad redan. Det kan jag bli om jag blir förkyld i augusti.. Det gäler bara att inte börja springa för tidigt nu utan ge det lite tid. 

Igår tog jag en snigelpromenad upp till sjön vi har i närheten, så att Disa fick springa av sig lite och bada. Knappt så jag tog mig hem igen så idag åkte jag till min mamma som var ledig, så fick hon gå en promenad med henne i stället. Men stackars mamma hade fått nåt ryggskott eller liknande så hon var inte så pigg hon heller! 

Nu käner jag mig bättre i ala fall så ska åka och jobba imorgon. Nästan surt att det varit så fint väder de här dagarna när man ändå inte kunat utnyttja det.. Visst jag har suttit en del på balkongen men är man sjuk passar det bättre med ösregn och storm så man kan sitta inne och mysa med en bok eller se på film. 

Fick i vart fall äntligen planterat om mina tomatplantor och min paprika så nu bor de på balkongen och inte på köksbordet :) Hopas det kan bli nåt av det, känns bättre att odla själv än att köpa grönsaker fulla med både det ena och det andra. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!