Stjärnstatus

19 maj, 2016

Vilken vår vi har, den innehåller allt från tö till snö från sol till regn och från svacka till hopp :-) bara att förvalta varje dag som ett guldkorn och se vad som väntar runt hörnet!

...och nu har alla dragit igång sina swimruns, guud vad sugen jag blir!

Alla härliga bilder som dessa fantastiska människor lägger upp på sjöar i hela vårt avlånga land - med våtdräkter, på paddlar, på simglasögon eller när de sitter med vinterjackan på efter sina swimruns, jag VILL också. Tänk, de får det bästa av två världar, skog och sjöar. Jag blir lyrisk å deras vägnar, där snackar vi energi :-D

Energier, får jag rätta mig själv till. Energier som förmedlar lycka och välmående, tänk vilka stålmän och stålkvinnor. Krånglar sig in i tihgta våtdressar, kastar sig i iskallt vatten och springer med dyngsura skor, huttrar mellan varven och hela tiden har en positiv tanke, superimponerad är jag. Det är liksom små stjärnor runt dessa människor när de kommer upp ur vattnet och fortsätter till nästa station, massor av små glittrande stjärnor.

Vilken skara av människor, ni är annorlunda härliga och helt grymma oavsett om ni är nybörjare, bara tränar detta eller är vana "swimrunnare", grymma!

Er inspiration kommer inifrån,

plocka fram den och njut av vårt fina land när ni är ute på stigarna eller i vattnet, Stanna upp, känn efter var ni är och njut av stunden - den kommer inte igen.

(och jo, jg kanske glorifierar swimrunners lite, men bara lite blink blink)

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!