En helt ny karriär II

5 juli, 2016

Jag har börjat följa Erik Wickströms trevliga blogg https://erikwickstrom.se. Han skrev för ett tag sen att när han har tävlat och ansträngt sig hårt så brukar han ta en vilodag per tävlad timme. Det låter lite ovetenskapligt men ändå logiskt på något sätt och jag funderar på att börja med det. Jag vilade i går, och i dag har jag bara simmat lite lätt i Källtorpssjön, en kilometer utan våtdräkt. 

I dag har jag också, på min trettionionde födelsedag tackar så mycket, inlett en ny karriär som skateboardåkare. Har i princip aldrig stått på en skate förut, bortsett från ett liknande, kort och misslyckat infall jag fick som 25-åring. Kalla det fyrtioårskris om ni vill, jag tänker i alla fall göra ett nytt försök nu. Ålder är bara en siffra osv... Målet är att i slutet av sommaren kunna droppa in och köra runt lite i den här poolen eller bowlen eller vad det nu kallas.

Det känns som ett helt ouppnåeligt mål efter kvällens första stapplande försök. Hoppas bara att min skateboardkarriär inte kommer att gå ut över min löparkarriär; skaderisken är ju överhängande, men just därför är det också mycket ballare att skejta än att surfa och åka snöbräda. 

Taggar

Erik Wickströmskateboard

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!