Familjetid.

26 juli, 2016

Jag har två syskon och vi är väldigt tighta. Vi gillar att hänga med varandra, äta och dricka gott och prataprataprata. Det trista i kråksången är att vi bor långt ifrån varandra. Jag bor i Borås, min bror bor norr om Örebro och min syster i Californien. Men den senaste veckan har vi alla bott hemma hos oss, ni förstår så lyxigt! Vi har verkligen njutit av tiden tillsammans och träningen har inte hamnat högst upp på listan över vad som ska uträttas under en dag. Jag har sprungit varannan dag men inte några långa rundor och inte i någon toppfart då det ju varit så förfärligt varmt. 

Igår drog jag iväg med ambitionen att springa tio km. Efter två km kände jag att det fick bli en kortare runda, svetten sprutade och vätskeintaget hade inte varit så bra under dagen. Det är ju det där med att komma ihåg att dricka bra. Som sagt, jag tränar på det.
Mia och jag har hunnit träna en gång sedan semestern startade och det var så roligt att få sällskap ingen. Vi har bollat lite tankar kring hur vi kan lägga upp höstens träning. Mia är lite sugen på att köpa kort på ett gym vilket skulle göra att vi eventuellt springer vid färre tillfällen än nu. Jag skulle också behöva träna mera styrketräning men vill inte åka till ett gym. Vi har bra saker hemma att träna med så jag funderar på att be min man lägga upp ett program åt mig. I augusti drar dotterns simskolan igång så då kommer jag att simma en gång i veckan. Vi får se vad det landar i, jag tror på att blanda olika träningsformer, bland annat för att förhindra skador. 

Vinbärsbuskarna ropar på uppmärksamhet så jag tror jag ska förbarma mig över dessa en stund. 
Tjingeling!!
//Linda

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!