Nya kläder och GIF-ruset!

14 augusti, 2016

Det är inte kläderna som gör en till en bra eller bättre löpare. Men det är skönt att springa i fräscha kläder och roligt att fynda på rean. Jag gillar kläder av märket Kaari Tra. Jag hade aldrig hört talas om detta norska märke innan jag träffade Mia. Jag köpte mina första tights och första tröjan för ett år sedan och nu är jag helt fast. Dessa kläder är så sköna, sitter perfekt och är dess utom snygga. Rekomenderas! Jag fyndade på rean och klickade hem ett par långa tights, ett par 7/8-tights, en t-shirt och en långärmad sömlös tröja med dragkedja i halsen. Perfekt under jackan när det börjar bli kallare. Hela kalaset gick på strax under 800 kronor, det gillas :)

I förra inlägget skrev jag om GIF-ruset och nu äntligen kan man anmäla sig till detta roliga, utmanade, blöta och välarrangerade lopp. Kolla mer här! Ta gärna med en kompis och kämpa tillsammans. Extrakläder medtages, du kommer inte att vara torr när du går i mål. Du kommer att lukta mosse också ;)

Igår var jag och Mia ute i 14 kilometer. Det var segt. Baksida lår och rumpan lade in högljuda protester när vi var på väg hemåt. Vi har sprungit snabbare än igår men igår fanns inte energin att jaga bra tider. Man måste få lufsa ibland också! Imorgon blir det backintervaller, hoppas då på lite piggare ben. De andra passen vi ska springa i veckan har vi inte planerat upp än men jag tror att det får bli ett distanspass och ett långpass i helgen.

Nu ska jag äta lite kvällsmat, yoghurt med nyplockade blåbär :) Jag och min man var idag ute i de småländska skogarna för att försöka hitta gula kantareller. Längs skogsvägen vi gick fanns inte en enda svamp däremot stora områden med blåbärsris rika på hur stora blåbär som helst. Vi repade av bären som om de vore vinbär i klasar. Vilken fantastisk lyx! Vi hade bara en timma på oss men vi fick snabbt ihop fyra liter. 

Ha en härlig vecka!!

//Linda 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!