Semester, vad är de?

18 augusti, 2016

Detta med semester, lata dagar, paraplydrinkar och en bra bok i hängmattan eller en korsordstidning, äta räkor på en klippa ute vid kusten, de är lite så jag tänker mig semester. De ska ju så klart vara fint väder varje dag oxå! Så blev de inte för mig i år. De var verkligen hög tid att måla om vårt hus, så de har vi ägnat vår semester åt. Vi bestämde redan tidigt att vi bara skulle göra 2 sidor i år och de känns som ett himla bra beslut! De är 8 m upp till nocken så de är mycket att göra. Vi har tvättat väggar, skrapat, grundmålat, byt ruttna plankor och målat. Än är de inte helt klart, men nu ser vi slutet på detta. Jag börjar jobba på söndag, maken har semester även nästa vecka, så de ska nog bli klart i tid!

Detta har ju gjort att min träning blivit lidande. Jag har ett stilla sittande jobb och att röra sig så här upp och ner i ställningar, gå hit och dit, varje dag i 3 veckor gör att man blir ganska sliten och trött. Har helt enkelt inte orkat träna. Att hålla på med detta kan väl ses lite som tärning, men jag får ju inte så mycket kondition av de!

Idag måste jag få till ett litet löppass iallafall för på lördag ska jag och dottern ner till Göteborg för att springa Midnattsloppet! Har ju oxå haft siktet inställt på ett maraton som går av stapeln om några veckor, men jag vet inte riktigt om jag är i nån maratonform. Har haft lite ont i foten efter allt stående och gående i målandet oxå, så jag är osäker på i dagsläget om jag ska genomföra de. Men jag har lite tid kvar på mig att känna efter.

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!