Ett bra resultat

14 september, 2016

Du vet att det är mödan värt men det tar ändå emot för du vet samtidigt att det kommer göra ont. Ändå klär du på dig och tar fram redskapen. Efter att du djupandats ett par gånger slår du ihop händerna, sparkar till en grästuva och sätter igång. Det ska gå så fort det bara kan, resultatet är mer än välkommet men att göra är inte lika roligt. Speciellt inte under rådande omständigheter.

Eftersom du orkar hålla ett högt tempo börjar det brinna i musklerna men du ger dig inte. Svetten bryter fram och börjar rinna om dig. Tillslut är du så svettig att det droppar ner från hakan men du kämpar envist vidare. För det ska bli gjort och det ikväll. Även om musklerna skriker vill du inte lämna när hälften är gjort. Man är väl inget kycklingsbröst heller! Även om man ibland funderar på att bara skita i alltihop och lägga ner.

Till slut är du ändå klar. Snabbt som tusan ställer du undan räfsan, slänger av dig arbetshandskarna i friggeboden i farten och rusar in. Genom fönstret kan du sedan ge fingret till alla jefla myggor medan du stolt tittar på dina ihopräfsade gräshögar ute på gräsmattan. Du klarade dig med bara 10 myggbett! Känn på den, orkade ni inte mer? 10 på varje ben alltså.

Efter det är man ganska uppvärmd och kan dra upp till gymmet och lyfta satan. Garanterat myggfritt!

 

Taggar

GräsmyggorStyrka

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!